FORRÁSKÚTI
INKUBÁTORHÁZ
Cím: 6793 Forráskút, hrsz: 052/83 (Volt Haladás MGTSZ)
Üzemeltető: HAÁSZ Kft.
 
ÉPÜLET INFORMÁCIÓK
A vállalkozói inkubátorház Forráskút külterületén a volt Haladás MGTSZ (hrsz: 052/83) területén helyezkedik el a Forráskút Ipari Övezetben, mely a község vállalkozásainak túlnyomó részét tömöríti. Az ingatlan az autópályától 5 km-re, Szegedtől 20 km-re fekszik. Az épületben független termelő és raktár egységek kerültek kialakításra. Elsődleges célunk, hogy az ide betelepülő vállalkozások összedolgozva, (egymásra épülő különböző szakipari munkák) közvetlenül kapcsolódva működhessenek. A gyártó és raktár részlegek mellett megfelelő nagyságú közvetlen irodai kapacitás is rendelkezésre áll. Az irodák klimatizáltak.

A csarnok szerkezeti kialakítása, belmagassága lehetővé teszi a targoncás anyagmozgatást és a többszintes raktározási megoldások alkalmazását az épület teljes területén, míg a megfelelő méretű és aszfaltozott udvar a kamionokkal történő áruforgalmat biztosítja.

Az épületben előadóterem is található, amely külön is használható, de elsősorban a betelepülő vállalkozásoknak áll rendelkezésére, tárgyalások, szakmai ülések, továbbképzések lebonyolítására.

Célunk, hogy mindenki megtalálja a tevékenységének megfelelő helyiséget és szolgáltatást az épületben és a betelepülő vállakozások jól együtt tudjanak működni.

Inkubátorházunk szolgáltatásai:

 • Helyiségbérlet: 6 iroda, 2 műhely, 2 raktár
 • Helyiség használat: szociális helyiségek
 • IT szolgáltatások: irodai telefon- és faxvonal, internet elérési lehetőség
 • Irodai szolgáltatások: érkező levelek fogadása, kimenő postázás, fénymásolás
 • Őrző- és portaszolgálat
 • Targoncakezelés
 • Épület, iroda takarítás


 • Az épület a mai kor legkorszerűbb hőszigetelési rendszerével készült, így az energia költségek tartósan alacsonyan tarthatóak, a nyílászárók többrétegű üvegezésének köszönhetően nagyfokú hő- és zajvédelemmel rendelkeznek. A fűtési rendszer központi fatüzelésű kazánnal üzemel, mely iroda- és termelőhelyiségenként szakaszolható.

  A teljes épület riasztóberendezéssel ellátott.

  Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken. Reméljük, Ön is megtalálja az épületben a tevékenységének legjobban megfelelő gyártó-, raktár-, és irodahelyiségeket.

  NFU logó HAÁSZ Kft. 2018.

  UMFT logóDARFÜ logó